Navštíveno 2605x

konečně jsem na to o víkendu začal makat

a nejhorší část vyklepání kapsi z pozinku

a kroužek z MDF

ta kapsa je pro tapec je tam bohužel origo kapsa která je takle tvarovaná do dveří hold Renault časem budu dělat doorbordy mýsto tý papsi

tlumení je Bitumitový tlumící samolepící plát
TBP PD P26 tloušťka: 2.6 mm
ještě mně čeká zadní dveře a kompletní zástavba v kufru pak hodím foto
Já to v renaultu řešil tak že jsem to prostě zarovnal :)
Já mám Renault Clio II a ta kapsa je prostě do dveří tak jak jsem dělal z toho pozinku taková hloubka bohužel jinak bych to taky zarovnal

Nic proti, ale aspon jinej nazev prispevku by si mohl vymyslet. Jinak ucel to tak nak splni, ale nepusobi to na me uplne cistym dojmem...
takto

a takto... mám clio I

Lucass a jakej bys sis představoval nadpis třeba jako Tlumení přední dveře nebo přední tlumení dveří už je to jiné?nemyslíž že je to jedno?prostě stručnej popis
A co ti nepřipadá čistý dojem ty dveře prostě nemůžu zarovnat do roviny clio I podle obr. jde ale u II to nejde a jestly se ti nelíbí že tam je vidět pozink?
Pod pozinkem je tlumící matroš takže je to celoplošně tlumené aspon vidím kde jsou nýty

18.04.2008, 16:09 |
Lucass | Upraveno: 2008-04-18 16:18:11
Nazev jsem myslel jinej nez jsem mel ja cca. pred 14dni :o) necha se toho vymyslet dost... O to jestli to nemuzes zarovnat do roviny vubec nejde, ale cistota zpracoveni. Kdyz se tak ptas tak napr. tlumeni je nekde okousane a zasahujici do prostoru reproduktoru, MDF krouzek ma na mistech podivne tvary a neni nijak osetreny proti vode a je i fakt ze ten viditelny pozink neni uplne ono, kdyz bys to vzal pres tlumeni tak budou stejne videt ne? A nelebi se mi ani vyhybka v kapse dveri, ale je to vec vkusu a ja jsem trosku ujetej na detaily, ale jak uz jsem psal ucel to splni.
tlumení zasahuje do prostoru protože je kopírován podle plechu a ta MDFka jak píšeš podivné tvary je zbroušená místama aby pasovala do tapecu aby šel tapec odendat a nemusel jsem rozdělávat repro a ten kroužek není ošetřen protože tam dlouho nebude psal jsem že se tam budou dělat doorbordy a ty nýty když dám přez bitumenový tlumení tl. 2,6mm tak se může stát že v teple ty nýty budou volné jelikoš měkne tlumení proto jsem to dal zespoda celý plát a to co je vidět je jenom pro ztužení nemuselo to tam být vůbec ale díky za info co jsi myslel.
Plech mi tam taky koukal, ale ubrousil jsem ho =) Krouzek - OK... Nyty pri te sile by se zamackli jako nic a kdyz bys tomu neveril tak kolem nich vyrazit jenom male krouzky, vypadalo by to lip a nemusel by si davat z druhe strany vubec...